Regionální a mezinárodní kuchyně
V místní kuchyni využívají čerstvé, regionální a sezónní produkty, stejně jako vybrané lahůdky jako humr, kambala a hovězí maso. Ovocné a zeleninové speciality, které doma možná nebývají tak často na talíři, si děti i rodiče užívají. Zdravá výživa je pro ně velmi důležitá. Alergici, vegetariáni a vegani samozřejmě dostanou také své.

Greißlerei - bufetová oblast
Bufetová oblast nabízí polévky, pizzu, těstoviny, speciality z wok a dezerty, salátový bufet, chlebový a nápojový ostrůvek. Na dvou grilovacích místech utišíte hlad po aktivním dnu dovolené a malí hosté si mohou vychutnat vlastní dětský bufet.

Mléčný bar - odpolední bufet
V mléčném baru, který je hned vedle hladící zoologické zahrady, nabízí kuchyně odpolední občerstvení s koláčky, zmrzlinou a občerstvením.

Salaš - specializovaná restaurace
V salaši nabízí hostům výběr ze čtyř různých fondu a specialit z bifteků (od japonského Wagyu až po australské Cornbeef). Po malém aperitivu podávají jedno fondue na rodinu s velkým výběrem příloh, salátů a omáček. Na závěr se servíruje desertová variace nebo salcburské Nockerl.

Rakouská vína středobodem
Nabídka vína je různorodá a je založena především na vinařských oblastech Rakouska. Ve vinotéce podávají diplomovaní sommeliéři nejkvalitnější vína na týdenních degustacích na velkém rustikálním dubovém stole.