Nejlepší byliny a přísady z vlastní zahrady - zaručené kulinářské pochoutky

Kuchařské umění šéfkuchaře Thomase Maiera a jeho týmu vás vezme na výlet skrz alpský terén. Hory, alpské pastviny a voda dávají základ pro kulinářský zážitek:

Přímo od dveří hotelu můžete sledovat Pinzgauské bio-hovězí a jehněčí na pastvě a zatímco si osvěžíte nohy v chladném ledové proudu horského potoka kde plave psturh duhový.

My, rodina Maiere, jsme hrdí na svou domovinu a naše asijské kořeny. Máme rádi jedinečnou produkty, která z ní vyplývá.

Regionální lahůdky v kombinaci s kosmopolitním šarmem zaručují kulinářské potěšení na nejvyšší úrovni. Pokrmy jsou okořeněny čerstvými bylinkami z naší vlastní bylinné zahrady.

Požadavky na jídlo dětí jsou obzvláště blízké našim srdcím - to, co nenaleznete v bufetu, je čerstvě připravené kuchyňským týmem Habachklause.

Pro hosty s intolerancí laktózy, celiakie atd. je po konzultaci s kuchyňským týmem uspořádáno osobní menu.

Snídaně formou bufetu od 7:30 do 10:30
s lahodným jogurtem a máslem, domácí medem, medem z vlašských ořechů a medem z jahodového krému, teplým vejcem, smaženou slaninou a klobásami z naší udírny, chutnými sýry a uzeninami, lososem, čerstvým ovocem, jogurtem, obilím, chrumkavým pečivem, místní mistr pekař, připravuje pečivo a sušenky v pekárně Habachklause, ovocné a zeleninové džusy (mrkev, pomeranče a jablka), syrovátky, kavárna s různými kávovými specialitami, čajový bar s více než 25 různými odrůdami.

Pozdní riser snídaně 10.30 - 12.00
Pro ty, kteří by rádi spali trochu déle, servírujeme pozdní snídani ve restauraci Stüberl, v salonku nebo v létě na kryté sluneční terase.

Občerstvení formou bufetu na oběd od 12.00 do 13.30
Lahodný bufet s polévkou, teplým hlavním jídlem, různými přílohami a čerstvými saláty

Káva a dort 13.00 - 17.00 hodiny
Rakouské pečivo, koláče, zákusky, espresso, latte macchiato, cappuccino, horká čokoláda, čaj z našeho čajového baru s více než 20 druhy.
Nápoje z čajového a džusového baru az kávovaru jsou zahrnuty v ceně pro dospělé do 22:30.

Odpolední občerstvení 13.00 - 17.00
Hezká klobása a slaninové speciality, sýrový talíř, nakládaná okurka, cibulky, chleba na farmě. Něco s vitamíny, čerstvé odrůdy jablek, pomerančů, kiwi ...

Večeře 18:00 - 19:30
Můžete si vybrat mezi vynikajícími menu se 5 chody, také vegetariánské menu, denně čerstvé saláty a předkrmy, regionální lahůdky, lehké ryby a těstoviny. 2 x týdně tematický večer s formou bufetu "Klausn" (výrobky z vlastní farmy a od vlastního řezníka) nebo italské / středomořské bufety. Sýrový talíř s různými sýry a čerstvým, nakrájeným ovocem sezóny.
Rád Vám náš sommelier Thomas poradí s výběrem vína.

Nealkoholické nápoje z džus-baru 7.30am - 10.30pm
Nealkoholické nápojed z žusů, jako je jablko, pomeranč, rybíz, malinová šťáva, čerstvá pramenitá voda Habachklause, minerální voda a čaj a káva
NOVĚ! Od května 2018 jsou tyto nápoje zahrnuty do ceny do 22.30 hod. Pro celou rodinu!
RAUCH ovocné šťávy, jen to nejlepší ovoce pro naše hosty, 100% produkt z Rakouska.

Dětský bufet od 11:30 nebo 18:00
v dětském klubu se nachází soukromý teplý oběd a večeře formou bufetu. Pokud dáváte přednost jídlu s mámou a tátou, můžete tak učinit a večeřet v restauraci.

Čerstvé ovoce z košíku ovoce
Ve Stüberl je velký košík s různým druhem ovoce. Kdykoli máte pocit, že máte chuť na vitamíny, můžete si cokoliv vybrat.

Gusto-Eck
Sladké a slané v mezičase: sušené ovoce, ořechy, občerstvení

Jídlo pro miminka a děti
Ovoce, kaše a zelenina ve skleničkách, HiPP mléka. Vlastní HiPP baby menu s vynikajícími produkty HiPP.

Kulinářské speciality pro děti 
Ať už je snack, oběd, občerstvení, večeře formou bufetu, vše je v dětském klubu možné. Čerstvé ovoce, těstoviny, pizza , lehké masové pokrmy, polévka, saláty a zelenina, lahodný dort nebo dokonce i čokoládové sušenky, samozřejmě gumový medvídci by neměly chybět. Zmrzlina pro děti je (téměř) celý den, lahodná zmrzlina z itálie.